'KÜLTÜRÜMÜZ MİRASIMIZ' İSİMLİ E-TWİNNİNG PROJEMİZ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE SERTİFİKALARI VERİLDİ ..

Kültürümüz Mirasımız isimli e-Twinning Projemiz Kapsamında Öğrencilerimize Sertifikaları Verildi.  ''Kültürümüz Mirasımız'' isimli Projemiz bir eTwinning projesidir. Eğitimciler olarak, ''Kendi kültürü ile ilgisi olmayan insan ülkesinin yabancısıdır.'' ''Geçmişini bilmeyen geleceğini şekillendiremez'' Her iki sözden yola çıkarak geleceğimizin mimarı sevgili öğrencilerimizin şekillenmesine büyük katkıda bulunacağına inanarak bu projede yer almak istedik.

Bu projemiz ile öğrencilerimize, hem geçmiş kültürrümüzü öğrenmelerini, öğrenirken beraberinde hayatlarına rehber almalarını hem de bir sonraki kuşaklara aktarımım yapılması konusunda farkındalık oluşturmak istedik.

''KÜLTÜRÜMÜZ MİRASIMIZ'' (eTWİNNİNG PROJESİ) isimli projemiz, okulumuz 3 / B sınıf öğretmeni Burcu ÖZENOĞLU ve öğrencileri ile birlikte okulumuzda uygulanmıştır. Başta Öğretmenimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, bu güzel projenin uygulama aşamasında görev alan sevgili öğrencilerimizi de tebrik ediyoruz ...

08-06-202108-06-202108-06-202108-06-202108-06-202108-06-202108-06-2021