KADROMUZ

ORHAN TAN - MÜDÜR

Samsun  İli,  Havza  İlçesi Yenice  Mahallesinde 1977 yılında  doğdum. İlkokulu Yenice  Mahallesinde, orta ve liseyi  Havza İmam Hatip Lisesi´nde  okudum. 2001  Yılında  Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Sınıf  Öğretmenliği Bölümü´nden mezun oldum.  2001 Yılında  Bitlis İli´nde  ilk öğretmenlik görevine başladım. Daha sonra  sırası ile Samsun İli, Havza  İlçesi´nde Havza Ereli  İlkokulu, Havza  Karşıyaka  İlkokulu  ve Havza  100. Yıl  İlkokulu´nda  sınıf  öğretmenliği  görevlerinde bulundum. 2014 Yılında Havza Gidirli  İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü görevine başladım. 2019 Yılında  yapımı tamamlanan Havza 25 Mayıs İlkokulu’na Kurucu Müdür olarak başladım. 2020 yılında ise Havza 25 Mayıs İlkokulu’na Valilik olurları ile atanmış bulunmaktayım. Halen 25 Mayıs İlkokulu´nda okul müdürlüğü görevini yapmaktayım.  Evli ve 3 çocuk babasıyım.